TOIMITUSEHDOT

Yleinen toimitusehto on Vapaasti Mastermarkin varastossa Turussa. Toimitusaika noin 2 viikkoa. Poikkeavasta toimitusajasta ilmoitamme erikseen. Reklamointiaika on 7 päivää toimituksesta. Myyjä on vapaa kaikesta vastuusta, jos ei voi toimitusvelvollisuuttaan täyttää itsestään riippumattomasta syystä, kuten sodan, liikekannallepanon, lakon, sulun, tulipalon, tapaturman, kuljetusvaikeuksien tai muun ylivoimaisen esteen takia, taikka sen johdosta, että tehdas tai tavarantoimittaja ei täytä toimitusvelvollisuuttaan. Toimitettu tavara on Mastermarkin omaisuutta, kunnes tavara on kokonaan maksettu. Mastermark Oy tarjoaa täyden 30 päivän palautusoikeuden avaamattomalle ja käyttämättömälle tuotteelle. Tuotteen palautuksesta ei koidu sinulle kuluja. Hinnat ovat ALV 24 %.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä Paytrailin laajat ja turvalliset maksutavat. Kaikki tilauksen tiedot ja maksuliikenne käsitellään salattuna.

SSL-suojaus

SSL on lyhenne sanoista Secure Socket Layer, joka tarkoittaa tiedonsuojaamista. SSL luo salatun ja suojatun yhteyden tietokoneesi ja serverimme välillä. Näin ollen kaikki tiedonsiirto salataan ja ulkopuoliset eivät saa tietojasi käsiinsä. Emme tallenna tili- tai korttitietoja, näitä tietoja käytetään ainoastaan maksun yhteydessä.