Lakritsilaatikko Love Selection Box 435G Lakrids

Sydän pullollaan makuja. Ihana sydämenmuotoinen lakritsilajitelma sisältää suosituimmat maut vakiovalikoimasta sekä houkuttelevia kausimakuja.

A - THE ORIGINAL Makean lakritsin, eksklusiivisen maitosuklaan ja hienon lakritsijauheen yhdistelmään jää hetkessä koukkuun.

D - SALT & CARAMEL D on makea lakritsi kuorrutettuna karamellisoituun dulce-suklaaseen ja rapeisiin merisuolahiutaleisiin. Sisukas, mutta samalla lempeä makukokonaisuus.

F - DARK & SEA SALT Uudessa salamasuosikissa kohtaavat pehmeä makea lakritsi, silkkinen tumma suklaa ja hienot merisuolalastut - F.

CLASSIC - SALT & CARAMEL CLASSIC on pehmeän lakritsin, samettisen Dulce de Leche -suklaan ja merisuolan yhdistelmä, jonka sisältämä raakalakritsijauhe kutkuttaa miellyttävästi makunystyröitäsi. Valloittava aistielämysten yhdistelmä

STRAWBERRY & CREAM Rakkaudella on monta ulottuvuutta. Se on mielentila, tunne ja maku. Meillä rakkauden ulottuvuudessa yhdistyvät kirpeät, punaiset mansikat, pehmeä, valkoinen kerma ja oma makea lakritsimme. Erityislaatuinen valkoinen suklaa täydentää kokonaisuuden, ja raikas ja tyydyttävä liitto antaa maistiaisen todellisesta tanskalaisesta rakkaudesta.

FRUITY CARAMEL Ihastu houkuttelevaan yhdistelmään salmiakkilakritsia ja dulce-suklaata, jossa on hedelmäisen kirpeitä mustaherukan vivahteita ja rapeita raakalakupaloja. Jäät varmasti kaipaamaan lisää!

X - SILVER SILVER-maussa on makea lakritsiydin, joka on yhdistetty karamellisoidun valkosuklaan ja ja rapean voikaramellin kanssa. Tämä herkku on pyöritetty makeassa kaneli-sokeri-seoksessa.


Tilaatko yritykselle? Tutustu tuotteeseen yrityskaupassa