KAIUTIN BOOM BLUETOOTH MM COLLECTION

Etevä langaton Bluetooth 2.0 -kaiutin lennättää musiikin riemun maailmalle. Yhdistä kaiutin musiikkisoittimeen, jaa musiikki hyvässä seurassa tai tanssi mukana. Näppärä matkalla, rannalla ja menevien retkien tauoilla. Kaiuttimen taajuus 100 Hz - 20 kHz, kantama 10 m. Sisäänrakennetun ladattavan Litium-ioni -pariston käyttöaika on noin viisi tuntia. Lähtöteho 3 W. Koko 62 x 62 x 51 mm. Paino 94 g. Materiaali on alumiiniseosta, rautaa ja muovia.Lisätietoa tuotteesta

Nappaa kaiutin matkaan ja musiikki on aina mukanasi. Taskuun mahtuva Bluetooth 2.0 -kaiutin tarjoaa selkeän ja voimakkaan äänentoiston missä ikinä liikutkin – näppärässä minikoossa. Bluetooth-yhteyden myötä voit kuunnella musiikkia langattomasti esimerkiksi älypuhelimestasi tai tabletistasi.

Nauti kirkkaista sävelistä virtalähteiden ja häiriötekijöiden ulottumattomissa. Kaiutin soittaa yhdellä latauksella jopa viisi tuntia lempimusiikkiasi, halutessasi vaikka tien päällä, laineilla tai rantakalliolla. Kestävä ja käytännöllisesti muotoiltu kaiutin kulkee vaivattomasti mukanasi.


Tilaatko yritykselle? Tutustu tuotteeseen yrityskaupassa