Löylykauha Pallo Tapio

Ainutlaatuinen pallolöylykauha on valinta pyöreän pehmeille löylyille ja leppoisan kiireettömille hetkille. Löylykauha on hienostunut yhdistelmä puuta ja ruostumatonta terästä, pitkä puinen kädensija on kumipuuta. Löylykauha on lahjapakkauksessa. Heitä pallo verkkaisille saunailloille. Tuote on EY-mallisuojattu (RCD) 002247965-0001. Pituus 70 cm.Katso tästä video Pallolöylykauhasta!


Suomessa on arvioitu olevan jopa 3,2 miljoonaa saunaa. Tähän lukuun sisältyvät kaikki lailliset saunat ja hieman epävirallisemmatkin löylyhuoneet aina mökkisaunoista auton perässä vedettäviin saunoihin. Voisiko jokin muu tuote olla yhtä lähellä suomalaisuuden ydintä kuin saunatuote? Sauna ajatuksissamme aina läsnä, mistä todisteena toimii myös tämän tuotteen syntytarina.

"Leikimme eräänä iltana pienen poikani kanssa pyykinpesupalloilla vettä kaadellen. Siinä iloisessa hetkessä oivalsin, että pyöreä pelkistetty muoto toimii mainiosti myös löylyveden valelussa. Näin syntyi ajatus pitkävartisesta pallolöylykauhasta, jolla veden annostelu kiukaalle sujuu tarkasti siten, että löylyvesi osuu vain kiville eikä kiukaan kylkiä pitkin." - muotoilija Ari Kostamo.

Design: Ari Kostamo


Tilaatko yritykselle? Tutustu tuotteeseen yrityskaupassa

yht.