SAMMUTIN PHOENIX BY OIVA TOIKKA

Sammutin lensi tuhkasta! Phoenixia ei tarvitse piilottaa komeron perukoille. Phoenix-ensisammutin muuntaa sammuttimen kauniiksi design-esineeksi, joka asettuu osaksi sisustusta. Uusi sisäsammutusteknologia tekee Phoenixista tehokkaan palon sammuttajan. Pieni Phoenix sammuttaa jopa 25 litraa palavaa rasvaa - tehokkaammin kuin tavallinen jauhesammutin. Suihkepullo on suunniteltu erityisen helppokäyttöiseksi. Hauskasti muotoiltua Phoenixia voit pitää esillä keittiössä. Jos kärähtää tai leimahtaa, apu on nopeasti saatavilla.


Kreikkalaisessa mytologiassa mainitaan, että feenixlintu saapuu apuun aina, kun apua kipeimmin kaivataan. Myös me suomalaiset olemme tunnetusti solidaarista kansaa ja toistemme apuna tosi paikan tullen - aivan kuten tämä tuotekin. Näistä lähtökohdista sai nimensä professori Oiva Toikan muotoilema Phoenix-ensisammutin.

Toikan käsin massasta veistämä ja Jalo Helsingin nuoren suunnittelijatiimin 3D-tekniikalla tietokonemallintama ensisammutin yhdistää ainutlaatuisella tavalla Oiva Toikan taidelasiesineistä tutun veistoksellisuuden turvallisuutta lisäävään funktionaalisuuteen. Toisin kuin perinteiset sammuttimet, kaunis esine on aina esillä ja siten nopeasti saatavilla, jos hätä pääsee yllättämään. Kun hätä on suurin, on Phoenixkin lähellä.

Phoenix-ensisammutin on virallinen Suomi 100 -tuote.


Tilaatko yritykselle? Tutustu tuotteeseen yrityskaupassa