KYLMÄLAUKKU DELUXE PACKIT

PackIt on paljon enemmän kuin tavallinen kylmälaukku Taittele laukku kasaan, sulje tarranauhalla ja säilytä pakastimessa. Seinämät toimivat kylmäelementteinä - erillisiä kylmäkalleja ei tarvita. Seinämissä on tehokasta kylmägeeliä, joka pitää ruoan ja juoman viileänä jopa kymmenen tunnin ajan. Taskuun voit sujauttaa esimerkiksi ruokailuvälineet ja lautasliinat. Laukussa on kätevä kantokahva ja olkahihna. PackIt on valmistettu elintarviketurvallisista materiaaleista, jotka eivät sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja eikä lyijyä. Ulkopuoli on Poly Canvasta, sisäpuoli vedenpitävää EVA-muovia. Voit pyyhkiä laukun helposti puhtaaksi kostealla liinalla. Anna laukun kuivua avattuna perusteellisesti ennen pakastamista. Mitat 25 x 21 x 17 cm, taitettuna 6 x 21 x 17 cm.


Nauti koko päivä!

PackIt-kylmälaukkujen tarina alkoi pehmenneistä mustikoista ja kolmen lapsen äidin nerokkaasta ideasta Yhdysvaltalainen Melissa Kieling oli kasvanut maaseudulla, jossa ruoka oli aina valmistettu alusta asti itse, oman puutarhan raaka-aineista. Kieling piti tärkeänä, että myös hänen lapsensa saivat kouluun mukaan tuoreet ja terveelliset eväät. Kieling turhautui toinen toistaan hankalampiin keinoihin pitää lastensa koululounaat tuoreina. Lounasaikaan mennessä tuoreet mustikat ja muut eväät olivat lämmenneet ja pehmenneet syömäkelvottomiksi.

Tuore idea

Kieling ihmetteli, miksei kukaan ollut keksinyt laittaa kylmägeeliä kylmälaukun seinämien sisään. Hän leikkeli suihkuverhon ja muutaman kylmäpakkauksen osiin, liitti ne yhteen ja teetätti niistä prototyypin. Hän laittoi laukun yöksi pakastimeen ja antoi sen lapsille kouluun testattavaksi. Hänen ilokseen laukku piti eväät tuoreina koko päivän. Pian myös perheystävät halusivat omat jäähdytettävät kylmälaukkunsa. Kieling ymmärsi, että oli keksinyt jotain mullistavaa ja patentoi ideansa.


Tilaatko yritykselle? Tutustu tuotteeseen yrityskaupassa

yht.