Santoku-veitsi Kiila Tapio

Tapio Kiila Santoku -veitsi yhdistää käytännöllisyyden ja näyttävän muotoilun. Sen taotusta 3Cr14-teräksestä valmistettu terä antaa veitselle ainutlaatuisen ilmeen ja kestävyyttä päivittäiseen käyttöön. FSC-sertifioitu akaasiapuinen kahva tuo kokonaisuuteen tyylikkään ja luonnollisen viimeistelyn.

Santoku-veitsi on monipuolinen japanilaistyylinen keittiöveitsi, joka soveltuu erityisesti kolmen pääasiallisen leikkuutyön tekemiseen: viipalointiin, pilkkomiseen ja kuutiointiin. Terän pituus on 17 cm ja paksuus 2,5 mm.

Veitsi toimitetaan ylellisessä mustassa lahjapakkauksessa, jossa on suojaava EVA-vaahtomuovisisus – täydellinen valinta joko omaan keittiöön tai lahjaksi laatua arvostavalle.

Merkkausvaihtoehdot >


Tilaatko yritykselle? Tutustu tuotteeseen yrityskaupassa

yht.