Mastermark Inspiration 2/2020: Pääkirjoitus

Logotuote lisää myyntiä ja luo onnistuneita asiakaskohtaamisia

Kevät opetti meitä kaikkia toimimaan uudenlaisessa toimintaympäristössä. Samalla kun opimme käyttämään digitaalisia työkaluja ja kanavia hyödyksemme, huomasimme henkilökohtaisen vuorovaikutuksen ja myyntityön tärkeyden. Uudessa normaalissa logotuotteet auttavat sinua luomaan onnistuneita asiakaskohtaamisia, lisäävät myyntiäsi ja vahvistavat viestiäsi. Olipa tarpeesi kampanjaa tukeva tuote, yrityksen joululahja, tiimin identiteetin vahvistaminen tai koko logotuotehankinnan ulkoistaminen, tarjoamme sinulle avaimet käteen -palvelua. Tiimimme suunnittelee sinulle tuote-ehdotukset ja niihin sopivat graafiset ilmeet. Merkkaamme tuotteet brändisi mukaisesti, paketoimme ne haluamallasi tavalla ja toimitamme ne suoraan toivottuihin osoitteisiin.Kokemuksemme mukaan asiakkaasi ja henkilökuntasi arvostavat käytännöllisiä, hyödyllisiä ja laadukkaita tuotteita. Panostamalla laatuun, luot hyvää mieltä ja saat parhaan mainoshyödyn yrityksellesi.

Menestyksellistä syksyä toivottaen,

Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy

P.S. Huomaathan nopean päättäjän etukampanjamme. Kun tilaat kampanjatuotteita 30.9.2020 mennessä, pystymme tarjoamaan ne Sinulle todelliseen ennakkotilaajan etuhintaan.

Tutustu verkkokaupassa etukampanjan tuotteisiin tästä

3/2020

Kerro, että välität

Nyt kun maailman tilanne asettaa meille kaikille yhteisen haasteen, kannattaa meidän pitää erityistä huolta työntekijoistämme ja asiakkaistamme.

Monet meistä työskentelevät kotoa käsin ja kaipaavat normaalia vuorovaikutusta ja sosiaalisia tilanteita. Nyt yrityksillä on tilaisuus välittää positiivista viestiä ja vahvistaa brändiä ja asemaa markkinoilla.

Tilaa tiimihupparit, termosmuki kotikonttorin työpöydälle tai mikä vain tuote, joka ilahduttaa saajaansa ja kertoo, että sinä ja yrityksesi muistatte ja välitätte. Muistaminen on helppoa, sillä autamme sinua valitsemaan tuotteen, merkkaamme sen brändisi mukaisesti, pakkaamme sen haluamallasi tavalla ja toimitamme sen haluamaasi osoitteeseen suoraan käyttäjälle.

Pidetään mielessä, että kaikista haasteista huolimatta, käänne parempaan voi tapahtua yllättävänkin nopeasti. Toimi nyt, sillä nyt sitä arvostetaan.

Lauri Honka, toimitusjohtaja Mastermark Oy


3/2020

Superstore-varastomme takaa varmat toimitukset kaikissa tilanteissa

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita myynnin edistämiseen, brändin rakentamiseen, kampanjointiin ja palkitsemiseen. Potentiaaliset tuotantokatkokset maailmalla eivät vaikuta toimituskykyymme. Turun tehtaallamme on mittavat varastot ja käytössämme on monipuoliset merkkausvaihtoehdot brändinne mukaisten tuotteiden toteuttamiseksi. Pystymme toimittamaan merkatut tuotteet teille nopeallakin aikataululla. Postitamme tuotteet haluaamiisi määränpäihin toiveidesi mukaan, esimerkiksi suoraan eri toimipisteisiin tai etätyöntekijöille kotiin.

Mastermarkin osaava tiimi palvelee sinua kaikissa tarpeissasi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai laita viestiä chatin kautta.

Tutustu verkkokaupan valikoimaamme tästä


1/2020

Vuoden 2020 väri on klassinen sininen

Pantone Color Institute on valinnut vuoden 2020 värikseen klassisen sinisen eli PANTONE 19-4052, jonka syvä sininen sävy huokuu luotettavuutta, rauhaa ja vakautta.

Sininen sävy tarjoaa klassisuudellaan tunteen vakaudesta ja siihen liitetään paljon rauhallisuuden ja turvallisuuden tunteita. Sininen kuin taivas, sininen räätälöity puku, tyyni järvi ja kulhollinen mustikoita - Näihin tunnelmiin vie klassinen sininen.

Selaa tästä sinisiä tuotteitamme ja liity "siniseen kerhoon"

Lue lisää vuoden väristä


12/2019

Hyvää Joulua

Mastermark oli mukana yhteisessä missiossa. Jouluna 2019 tuimme HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi. HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Heidän visionsa on, että kaupungissa kukaan ei jää yksin.

Yksinäisyydestä kärsivät niin nuoret, lapsiperheet kuin senioritkin. Arviolta 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Yksinäisyyttä vähennetään lisäämällä yhteisöllisyyttä, kohtaamisia, läsnäoloa, luottamusta.

Klikkaa tästä HelsinkiMission sivuille


10/2019

Mastermark ja Myssyfarmi


Mastermark ja Myssyfarmi aloittivat yhteistyön lokakuun alussa 2019. Mastermark on nyt virallinen Myssyjen B2B -edustaja Suomessa. Myssyfarmi on maatilalähtöinen design-yritys, jonka puikoista löydät isäntä Jannen ja emäntä Anna Rauhansuun.

Kaikki Myssyt neulotaan käsin Pöytyällä paikallisten Myssymummojen puikoissa. Uniikki villalanka on peräisin paikallisilta luonnonmukaisilta suomenlampailta. Suomenlammas on lähempänä villilammasta kuin useimmat jalostetut rodut. Sen villassa on erityinen villilampaan tuntu. Villa myös värjätään käsin luonnonvärejä käyttäen. Myssy on muuten aivan eri asia kuin pipo, sillä päähine hengittää, hylkii likaa ja kosteutta, ja saa käyttäjänsä hehkumaan. Eikä tukkakaan latistu.

Myssy on lämmin, ytimiään myöten kotimainen ja aina uniikki liike- ja henkilöstölahja.
”It’s not cool, it’s warm.”


09/2019

Arvioitu ja todettu sertifikaatin arvoiseksi

Mastermarkin johtamis- ja laatukäsikirjat auditoitiin kokonaisuudessaan 5.– 6.9.2019 Kiwa Inspectan toimesta. Sertifiointiin sisältyvinä toimintoina auditointi kohdistui mm. tuotekehitykseen, hankintaan, graafiseen suunnitteluun, tuotantoon ja toimittamiseen. Mastermarkin ISO9001:2015 sertifikaatti on uusittu ja voimassa taas seuraavat kolme vuotta.


08/2019

Suomen suurin mainostuotteiden ja liikelahjojen edustaja


Eppi -lehti (European Promotional Products Industry) on Euroopan laajuisesti julkaistava kaupan alan lehti, joka erikoistuu eurooppalaiseen mainostuote- ja liikelahja-alaan. Tässä kuussa julkaisu keskittyi Ruotsiin ja Suomeen.

Mastermark sai kunnian edustaa Suomen mainostuote- ja liikelahja-alaa.

Lue koko artikkeli täällä


08/2019

Mastermark investoi


Uudet tilat käyttöön elokuussa 2019

Laajennamme varastotilaamme 600 neliöllä korkeaa varastotilaa nykyisen varaston yhteyteen. Laajennus lisää logistista tehokkuutta, ja tarjoaa toimivan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme, sekä luo entistä paremmat edellytykset asiakkaidemme palvelemiseen.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön keväällä 2020

Otamme uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön vuoden 2020 keväällä. Merkittävä panostus uuteen, juuri meille räätälöityyn, järjestelmään tehostaa ja tukee palveluprosessiamme. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän uskomme auttavan meitä nopeampaan ja laadukkaampaan palveluun.

Kehitämme palveluprosessiamme

Olemme sitoutuneet kehittämään palveluprosessiamme ja seuraamme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Otimme käyttöön kansainväliset ISO 9001 laatu- ja johtamisstandardit vuonna 2016. Päivitämme jatkuvasti palvelutiimiemme palveluohjeita ja prosessikuvausta. Seuraava auditointi on syyskuussa 2019 ja sen suorittaa Kiwa Inspecta.

palkkaamme lisää työntekijöitä

Olemme palkanneet vuonna 2019 lisää ihmisiä myyntiin, asiakaspalveluun ja markkinointiin. Uskomme, että kuhunkin tehtävään sopivilla henkilöillä ja hyvin johdetuilla tiimeillä pystymme luomaan positiivisen palvelukokemuksen asiakkaillemme.


08/2019

Työhyvinvointia melomalla

Mastermark tarjosi Turun henkilöstölleen mahdollisuuden lähteä töiden jälkeen melomaan Aurajoelle. Työhyvinvointi lisääntyi ropisten, kun kädet ja hartiat saivat hyvän treenin ja koko keho raitista ilmaa ja aurinkoa.

Sää suosi ja kaikilla oli varmasti hauskaa. Vaikka osalla tekniikka olikin hallussa ehkä paremmin kuin toisilla, pääsivät kaikki eteenpäin ja perille. Melonnan jälkeen joukolle tarjoiltiin lämmintä bataattikeittoa ja makoisaa pesto-leipää Padolla-kahvilassa, joka sijaitsee Halistenkosken vieressä. Padolla-kahvila tarjosi myös erinomaiset erikoiskahvit ja suussa sulavat banaanikakut jälkiruoaksi.


08/2019

vahvistamme myyntiorganisaatiotamme!

Liity vahvaan tiimiimme

Mastermark on Suomen suurin liikelahja-alan palveluyritys. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti sekä ammattitaidolla.

Meitä Mastermarkkilaisia on jo yli 100 ammattilaisen joukko. Haluamme palkata nyt uusia myyjiä palvellaksemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa entistäkin paremmin. Tarjoamme uramahdollisuutta erilaisissa myynnin tehtävissä account managerina, key account managerina, sales managerina ja sales team leaderina.

Myyntityö Mastermarkissa on monipuolista, innostavaa ja välillä haastavaakin. Ovathan asiakkaitamme kaikenkokoiset yritykset jokaiselta toimialalta aivan pienistä paikallisista yrityksistä aina pörssilistan kirkkaimpiin tähtiin asti. Myyjämme ovat työsuhteessa Mastermarkkiin, mutta Mastermarkia voi halutessa edustaa myös oman yrityksen kautta.

Tunnetko henkilön, joka sopisi myyntitiimiimme ja jolle työpaikka meillä olisi mahdollisuus toteuttaa itseään ja edetä omalla työuralla?

Jos tunnistat tällaisen henkilön, vinkkaathan häntä ottamaan yhteyttä myyntijohtajaamme Sami Saloseen 040 588 7301 sami.salonen@mastermark.fi tai toimitusjohtajaamme Lauri Honkaan 0400 228 020 lauri.honka@mastermark.fi


05/2019

Espoon myyntikonttori muutti uusiin tiloihin

Aiemmin Espoon Niittykadulla sijainnut Mastermarkin myyntikonttori muutti toimivimpiin tiloihin osoitteeseen Niittytaival 13. Seutu pysyi samana, mutta tilat vaihtuivat uudempiin ja tilaratkaisuiltaan parempiin. Myyntinäyttely on saatu koottua loistavasti esille ja myyjien työpisteet sijaitsevat kätevästi sen yhteydessä.

Myyntikonttori sijaitsee Länsiväylän varrella, joten sinne saapuminen on helppoa ja vaivatonta. Sen lisäksi, että myyjät vierailevat asiakkaiden luona totta kai, voivat asiakkaat nyt vierailla Mastermarkilla ja tutustua valikoimaan helposti myyntinäyttelyn kautta. Myyntijohtaja Sami Salosen mukaan uudet toimitilat Espoon konttorilla antavat entistä paremmat mahdollisuudet vastaanottaa ja palvella asiakkaita, ja toivottaa nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi myyntinäyttelyyn.


10/2018

Mastermark sai uuden parkkialueen

Mastermark selkeytti työntekijöidensä sekä asiakkaidensa autojen pysäköintiä. Paikkoja on runsaasti ja etuoven välittömästä läheisyydestä löytyy myös invapaikka.

Nyt meille on vieläkin helpompi tulla!